Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2018, 19:17
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Batmobil v akcii! Na natáčaní Jokera sa ukázalo slávne Batmanove auto, uvidíme teda obávaného netopiera?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Neďaleko pľacu sa „nenápadne“ mihol Batmanov automobil.

Na internet sa pred krátkou chvíľou dostalo video údajne nakrútené v oblasti natáčacích priestorov filmu v New Jersey, na ktorého záberoch môžeme vidieť Batmanov niekdajší automobil. Síce nejde o žiaden usvedčujúci dôkaz Batmanovej prítomnosti vo filme, ale vďaka nemu sa nám v hlave vynára hneď niekoľko otázok.

Dizajn automobilu z videa sa mimoriadne podobá autu, na ktorom v 60. rokoch jazdil herecký predstaviteľ Batmana Adam West. Vzhľadom na časové obdobie filmu však zostávame v pomykove.

Otec Brucea Waynea by mal kandidovať na majora Gothamu a Arthura Flacka ešte len čaká jeho transformácia na obávaného kráľa zločinu alias Jokera, pričom Bruce je stále dieťa. Kto by sa teda mohol do daného auta posadiť? Dočkáme sa záverom snímky aj krátkeho záberu na mladého Batmana? Alebo je video súčasťou jednej veľkej náhody?

Arthura Flecka/Jokera si v snímke zahrá talentovaný Joaquin Phoenix (Her, 8 MM, Gladiátor, The Master), role Sophie Dumond sa ujala Zazie Beetz (Deadpool 2) a Thomasa Waynea si strihne Brett Cullen (The Runaways, The Burning Plain). Snímku režíruje Todd Phillips (The Hangover, Road Trip) a premiéra je naplánovaná na 4. októbra (říjen) 2019.

V našom poslednom článku sme pre teba zhrnuli všetky posledné videá a fotografie z natáčania, vrátane Arthurovho/Jokerovho výzoru v civile, no taktiež jeho vzhľadu s kostýmom a make-upom. Ďalej v článku nájdeš fotografie s postavou Zazie Beetz a niekoľko ďalších videí a fotografií, na ktorých Joker ukazuje svoje šialené pózy.

Myslíš si, že Phoenix dokáže prekonať legendárneho Heatha Ledgera? A čo podľa teba znamená vyššie priložené video? Napadla ti vlastná teória? Pre akékoľvek ďalšie informácie vstúp do nasledujúceho vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia