Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2018, 13:03
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Rozhodca zápasu McGregor a Nurmagomedov priznal, prečo nezasahoval, keď Conor pri boji porušoval pravidlá

ŠPORT CONOR MCGREGOR MMA UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Nikto ho nepodplatil a nič ani naschvál neprehliadal.

Súboj medzi Khabibom Nurmagomedovom a Conorom McGregorom sa nezaobišiel bez kontroverzie. Po skončení zápasu sa na internete objavilo množstvo hlasov o tom, ako McGregor podvádzal a využíval zakázané techniky, lenže rozhodca všetko prehliadal. Fanúšikovia dokonca rozhodcu obviňovali zo zaujatosti, avšak on sa nenechal vyprovokovať.

Až doteraz mlčal a na kritiku napokon reagoval nahratím série videí na svoj Instagram, v ktorých vysvetlil, čo je úlohou rozhodcu v zápasoch MMA.

Rozhodca zápasu Herb Dean zvládol súboj na výbornú. Jeho úlohou v skutočnosti nie je trestať každú maličkosť, ale zabezpečiť perfektne plynulý priebeh zápasu. Presne o to sa Dean snažil aj pri McGregorovi a Nurmagomedovovi.

Fanúšikovia si všimli, že Ír využíval viaceré zakázané techniky, lenže Dean vysvetlil, že nikdy nešlo o žiadne závážné porušenie pravidiel, a tak nechal zápas plynúť. Rozhodca zdôraznil, že keby zakázané triky rozhodili Nurmagomedovova, vtedy by McGregorovi dohovoril a potrestal ho. Kým však Rus nebol nijak ovplyvnený, všetko mohlo pokračovať ďalej. 

Odporúčané
Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 17. apríla 2024, 15:00

Dean tvrdí, že aj najmenšie rozptýlenie dokáže ovplyvniť výsledok zápasu, čomu sa on snaží predísť. Koncentrácia bojovníkov je na prvom mieste a keby po upozornení Khabib či Conor schytali knockoutovú ranu, nebolo by to len o ich zručnostiach.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený herbdeanmma (@herbdeanmma),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený herbdeanmma (@herbdeanmma),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený herbdeanmma (@herbdeanmma),

Domov
Zdieľať
Diskusia