Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2018, 14:27
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Wrestlingová organizácia WWE už poslala Khabibovi Nurmagomedovovi ponuku, aby tam prišiel bojovať namiesto UFC

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC WWE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ruském bojovníkovi sa musia ponuky hrnúť z každej strany.

Khabib Nurmagomedov včera svetu oznámil, že vstúpil do pomyselnej otvorenej vojny s organizáciou UFC. Odmieta zodpovednosť za incident po zápase s Conorom McGregorom, pretože situáciu mal vyprovokovať práve Ír.

Khabib zatiaľ stále nedostal 2 milióny dolárov sľúbené za súboj a v instagramovom príspevku len UFC aj nevadskému úradu odkázal, nech sa peniazmi zadrhnú. Svet preto zistil, aká je momentálna situácia a UFC už chystá disciplinárne konanie, ktorého cieľom bude vyšetriť podiel jednotlivých bojovníkov na potýčke v oktagone aj hľadisku.

Nurmagomedov si medzitým rozhodne užíva dramatickú atmosféru. Nikdy sa o ňom v médiách nerozprávalo tak, ako v tejto chvíli, a dokonca mu prišla aj ponuka od konkurenčnej organizácie WWE.

Wrestlingová súťaž by Khabibovi určite padla ako ušitá, pretože vyrastal na zápasení, ale problémom by mohol byť fakt, že by bojoval iba naoko. Vo svojom tweete však stihol rovno vyzvať na súboj legendárneho Brocka Lesnara. Kombinácia Khabib a WWE by mohla byť mimoriadne zaujímavá. 

Domov
Zdieľať
Diskusia