Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2018, 23:02
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Bratranec Nurmagomedova ukázal dobitú tvár po údere od McGregora. Viacero členov tímu vyviazlo s modrinami a podliatinami

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po internete sa šíri krátke video od bratranca ruského bojovníka.

Súboj Khabiba Nurmagomedova a Conora McGregora dopadol jasne v prospech ruského bojovníka. Conor nemal žiadnu šancu po tom, čo sa doňho Khabib naplno pustil a ukončil zápas v štvrtom kole, keď Íra ukážkovo uškrtil.

Ak si dnes bol na internete, potom si určite zazrel aj články o tom, čo sa v aréne v americkom Las Vegas udialo potom. Khabib vyskočil z oktagonu, aby napadol Conorovho trénera, avšak McGregor sa na situáciu odmietol len tak nečinne prizerať.

Popri snahe vyliezť z klietky a pomôcť svojmu trénerovi však narazil na odpor aj zo strany Khabibovho bratranca. Abubakar Nurmagomedov sa samozrejme zapojil do šarvátky a narazil priamo na McGregora, od ktorého dostal úder priamo do tváre.

Po pár hodinách zavesil na internet video, kde ukázal, ako dopadol. Conor ho trafil pod pravé oko a bratrancovi zostala po potýčke s Írom nepekná pamiatka.


Domov
Zdieľať
Diskusia