Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2018, 10:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nové video zachytilo, čo sa vlastne udialo po víťazstve Nurmagomedova nad McGregorom. Vyprovokovaný skok do publika začal sériu bitiek

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápas McGregora a Nurmagomedova skončil násilne.

Ak si sledoval zápas Conora McGregora proti Khabibovi Nurmagomedovovi, zrejme ti neušla žiadna novinka o tom, ako sa vyvíjala situácia po jeho skončení.

Aj my sme ti priniesli viacero článkov s informáciami o zatknutiach a napadnutiach, ale na Twitteri sa napokon objavilo video z hľadiska, ktoré konečne zachytáva celý priebeh konfliktu po ukončení súboja. 

Khabib svojho súpera uškrtil, zakričal mu čosi nezrozumiteľné a potom sa vybral na druhú stranu oktagonu, kde si vymieňal ostré slová s jedným z trénerov kontroverzného Íra.


Ako uviedol neskôr na tlačovke, tréner mu nadával na rodičov a náboženstvo, a tak mu nenapadlo nič iné, ako preskočiť klietku a skočiť nohami napred priamo do publika. 


O pár sekúnd neskôr sa za ním chcel vydať aj Conor, ale Íra sa podarilo zadržať v oktagone. Hneď to využili Khabibovi kamaráti, ktorí skočili dnu a začali McGregora mlátiť, až kým sa do mely neprimiešali policajti s ochrankármi. 

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Celú situáciu o tom, aké tresty budú za nevhodné správanie a potenciálne trestné činy padať, budeme aj naďalej monitorovať. Medzitým sa pozri na to, koľko zarobili jednotliví bojovníci na UFC 229.

Domov
Zdieľať
Diskusia