Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2018, 15:20
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

SUV-čka sú hitom slovenského trhu. Tieto môžu byť tvoje za menej ako 20-tisíc €

TECH SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Slováci majú vozidlá SUV stále viac v obľube, popularite sa pochopiteľne tešia najmä tie najlacnejšie.

Segment SUV vozidiel zažíva aj naďalej extrémny rozmach. Ponuka modelov sa stále rozrastá a svoj prírastok do týchto vôd už predstavili aj viaceré značky, od ktorých by sme to v minulosti nečakali. Ak to odsudzuješ, vedz, že aj automobilky len reagujú na dopyt, a teda, pokiaľ je na trhu tak veľký dopyt, reakcia na seba nenechá dlho čakať.

V súčasnosti tak prakticky každá značka na našom trhu ponúka minimálne jedno SUV-čko. Zákazník si môže vybrať zo skutočne širokej ponuky. I keď viacerí nad týmito vozmi krútia hlavou, pravdou je, že zmysel naozaj majú. Jednoducho, žijeme v dobe, kedy každý chce všetko a práve SUV-čka toho zväčša dokážu kombinovať najviac  sú všestranné.

Ich silnou stránkou je tak nielen priestrannosť, širšia využiteľnosť, väčšia bezpečnosť či zdatnosť mimo spevnených ciest, i keď si povedzme, že v dnešnej dobe nie je pravda, že SUV-čka sú prioritne o pohone 4x4 a už vôbec nie teréne. 

U nás navyše platí, že čím väčšie auto, tým väčší frajer, a to v konečnom dôsledku predstavuje tiež nemalý podiel na úspechu a je i odpoveďou na to, prečo patríme v rámci Európy medzi krajiny, kde sa SUV-čkam darí najviac.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Pri tejto príležitosti sme sa teda rozhodli spraviť komplexný výber, kde nájdete všetky dostupné vozidlá tohto typu, ktoré môžu byť vaše, ak vám vaša peňaženka stanoví limit 20-tisíc €. Ešte predtým, ako sa dostaneme k samotnému výberu dodajme, že ide o cenníkové, nie akciové ceny. Podrobnosti sa dozvieš v galérii.

Domov
Zdieľať
Diskusia