Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2018, 14:07
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Joaquin Joker Phoenix pôsobí na nových záberoch z vystrašeného metra dojmom pravého kráľa zločinu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sebavedomá chôdza a šialený výraz.

Nový Joker v podaní talentovaného herca Joaquina Phoenixa sa už svojim fanúšikom odhalil v celej parádePoznáme jeho tvár s make-upom i bez neho, no a samozrejme sme mali konečne možnosť vidieť aj Jokerov klaunovský oblek.

Materiálu však postupne stále viac pribúda a my sa Phoenixovho famózneho prevedenia jednoducho nevieme nabažiť.

Ďalšie zábery nám napríklad ukazujú Jokera ako sebavedomo kráčajúceho blázna s maskou na tvári, ktorú si po vystúpení z vlaku dáva dole.

Phoenix však nebude v pripravovanom Jokerovi jedinou výraznou postavou. Na scéne mimo neho uvidíme aj Roberta De Nira, Frances Conroy, Sheu Whighama či Zazie Beetz. Prvý náhľad na poslednú menovanú prostredníctvom Instagramu nedávno zverejnil režisér Todd Phillips.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

So excited to be working with @zaziebeetz. Joker. @nikotavernise

Príspevok, ktorý zdieľa Todd Phillips (@toddphillips1),

Ten je vo filmovom šoubiznise známy komediálnou trilógiou Vo štvorici po opici (The Hangover) či nemenej populárnou komédiou Road Trip. Aj preto bude zaujímave sledovať, ako si s takýmto žánrovým skokom vlastne poradí.

Určite mu však budeme držať palce. A z pľacu vás pozdravuje aj sediaci (pracujúci) Joaquin Phoenix. Premiéra snímky je aktuálne naplánovaná na 4. októbra (říjen) 2019. Všetky ďalšie podstatné informácie nájdete v nasledujúcom vlákne. Ako sa vám zatiaľ Joker pozdáva?

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Work.

Príspevok, ktorý zdieľa Todd Phillips (@toddphillips1),

Domov
Zdieľať
Diskusia