Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2018, 12:58
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Psychopatický Joker v podaní Joaquina Phoenixa desí na ďalších lákavých obrázkoch z nakrúcania

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po zverejnení nových obrázkov je jasné, že nás možno čaká jedno z najlepších stvárnení Jokera.

Joaquin Phoenix sa nám ako Joker v kompletnom make-upe predstavil len pár dní dozadu. Na internet však odvtedy prenikli ďalšie fotografie, ktoré Jokera zachytávajú priamo uprostred natáčania. A tentokrát máme detailnejší pohľad aj celý jeho kostým.

Môžeme rovno povedať, že tento Jokerov výzor je nám mimoriadne po chuti. Phoenix v úlohe vyzerá správne psychopaticky, šialene a znepokojivo.

Keď si to spojíme s Joaquinovým hereckým prejavom, tak je jasné, že jeho stvárnenie kultového komiksového záporáka by mohlo patriť medzi tie najlepšie.

Režisér Todd Phillips je síce známejší vďaka svojim komédiám (trilógia The Hangover), ale veríme, že žánrová odbočka do thrillerových a kriminálnych vôd mu bude sedieť.

Podľa doterajších informácií by sme mali dostať temný a drsný príbeh v štýle Taxikára či Mafiánov. Okrem Phoenixa uvidíme aj Zazie Beetz, Roberta De Nira, Frances Conroy či Sheu Whighama. Premiéra je naplánovaná na 4. októbra (říjen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia