Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2018, 13:21
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Čarodejnícka škola z Harryho Pottera láka na vianočný večierok! Za 270 eur ťa čaká veľkolepá hostina, hudba a tanec

ZAUJÍMAVOSTI HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Navštívili by ste vianočný Rokfort aj vy?

Vianoce sú síce ešte ďaleko, ale štúdio stojace za vznikom ságy o slávnom Harrym Potterovi si pre nadšených fanúšikov už teraz pripravilo milé prekvapenie.

Od 17. novembra až do konca januára majestátny londýnsky Rokfort okrem klasických prehliadok ponúkne aj netradičnú vianočnú a plesovú výzdobu.

Čaká vás teda prehliadka samotnej školy vrátane chrabromilskej komnaty a iných pozoruhodných zákutí.

V rámci špeciálnej ponuky týkajúcej sa troch večerí (11.-13. decembra) si pre fanúšikov štúdio Warner Bros. pripravilo uvítací nápoj a kúzelnícku paličku.

Na nástupišti 9 a 3/4 usporiadatelia prichystali slávnostné misy plné dezertov. A áno, samozrejme uvidíte aj pravý Rokfortský expres, ktorý dal v druhej časti Harrymu a Ronovi poriadne zabrať.

Pre milovníkov piva bude na výčape pripravený chutný maslový ležiak.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Want a taste of filmmaking wizardry? We'll see you at #WBTourLondon! : mischief_muggle

Príspevok, ktorý zdieľa Warner Bros. Studio Tour (@wbtourlondon),

Na večer môžete následne očakávať orchester hrajúci do tanca. A pokiaľ by vám chýbala odvaha, v hale sa bude nachádzať bar, ktorého obsluha vám s radosťou naservíruje rôzne kúzelné nápoje dodávajúce guráž.

Zlatým klinčekom sa ale stane najmä luxusná hostina, kde si dozaista pochutnáte na skvelom plnenom moriakovi a iných lahodných jedlách.

Lístky na špeciálnu vianočnú večeru sa začnú predávať už 25. septembra a zaplatíte za ne 240 libier (a teda približne 270 eur).

Domov
Zdieľať
Diskusia