Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2018, 22:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi 6ix9ine sa bojí iba sám seba. Celé dni trávi s rodinou a miluje vietnamskú polievku Pho

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Pri poslednej návšteve Slovenska po sebe Tekashi okrem toho nášho zanechal ešte jeden zaujímavý rozhovor.

Tino z Life is Porno sa v posledných mesiacoch začal v rámci svojho youtube kanála venovať rozhovorom s inšpiratívnymi osobnosťami z rôznych oblastí. Teraz tento koncept dialógov rozširuje o spoluprácu s FCK THEM, v rámci ktorej by sme sa mali v dohľadnej dobe dočkať viacerých interviews s umelcami. 

Hneď prvý diel patrí Tekashimu 6ix9ine a vznikol v približne pred dvomi mesiacmi, kedy začínala európska tour dúhového rapera. Na rozdiel od všetkých ostatných rozhovorov sa v tomto rozrozprával o niečo viac a dozvedáme sa čosi viac o jeho myšlienkových pochodoch v časoch, kedy začínal byť slávnym. 

Tino sa opýtal aj na to, čoho sa Tekashi najviac bojí a ako vyzerá jeho kreatívny proces. Taktiež už vieme, že 6ix9ine si na živote rapera najviac užíva cestovanie a v jeho živote nie je nič, čo by nemal rád. 

Viac už ale v samotnom rozhovore, ktorý sa dotýka aj jeho rodinného života, jedla, tetovaní, inšpirácie a tak trochu aj politiky. Prvú časť nájdeš vo videu nižšie a tú druhú v písanej forme na stránke fckthem.com

Domov
Zdieľať
Diskusia