Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2018, 12:36
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Staručkej metalistke na vozíčku pomohli fanúšikovia vstúpiť do jej prvého mosh pitu, ktorý mala na zozname prianí

HUDBA METAL
Uložiť Uložené

Starenka mala už len jedno veľké prianie.

Každý z nás v živote nazbiera hromadu snov, ktoré by si chcel jedného dňa splniť. Ak máš okolo seba dostatok starostlivých ľudí, potom nie je prekážkou ani vek.

Na koncerte kapely Slayer v americkom štáte Idaho sa objavili tisíce zarytých metalistov a spoločne s nimi aj jedna fanúšička, ktorá tam zobrala svoju svokru na vozíčku.

Starenka už nedokáže stáť na vlastných nohách, a tak bol vozíček jedinou možnosťou, ako ju na koncert dostať. Človek by si mohol myslieť, že zvládnuť metalový koncert na vozíčku nebude najľahšie, ale Tina Granger si na pomoc so svokrou zavolala náhodných okoloidúcich mužov.

Staručkej metalistke na vozíčku pomohli fanúšikovia vstúpiť do jej prvého mosh pitu, ktorý mala na zozname prianí
Zdroj: tumblr

Obávala sa, aby sa starenke nič nestalo, ale to už ju mali pod palcom chlapi a vzorne sa o ňu postarali. Starenka miluje metal už desaťročia a napriek tomu nikdy nebola v mosh pite, čo chcela pred smrťou zmeniť.

S pomocou sily sa odrazu premávala popri bláznivých metalistoch v strede publika a zažívala vraj najkrajšie momenty svojho života, čo sama po zážitku priznala. Mimochodom, kapela Slayer momentálne absolvuje svoju rozlúčkovú koncertnú šnúru a babička sa zaprisahala, že ju musí vidieť naživo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia