Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2018, 16:33
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Američan po zákroku na Neymara rozosmial internet pomocou 6 slov

ŠPORT BRAZÍLIA NEYMAR USA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

DeAndre Jedlin nemal pri bránení Neymara veľa pochopenia.

Klubová futbalová sezóna momentálne prežíva reprezentačnú prestávku. Zatiaľ čo v Európe začala Liga národov, zápasy prebiehali aj v zámorí. Proti sebe sa postavili národné mužstvá Spojených štátov amerických a Brazílie v atraktívnom zápase, kde nechýbali najväčšie juhoamerické hviezdy ako Neymar.

Hráč francúzskeho PSG si na svoje konto v zápase pripísal aj gól z penalty a upravil skóre na konečných 2:0, ale ľudia na sociálnych sieťach sa oveľa viac pobavili na situácii po tom, čo obranca DeAndre Jedlin Brazílčana fauloval a on sa začal na trávniku zvíjať v bolestiach.

Po divadelných predstaveniach z majstrovstiev sveta sa Američanovi nepozdávalo, ako zákrok Neymar prežíva, a tak rozčúlený pribehol ku rozhodcovi so slovami „Videl si ty vôbec majstrovstvá sveta?“

Narážal tým na to, aby si rozhodca dával dobrý pozor na Neymarove simulácie, aj keď treba uznať, že v tomto prípade Brazílčan spadol po očividnom kontakte. 


Domov
Zdieľať
Diskusia