Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2018, 17:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Die Antwoord tvrdia, že Eminem rapoval lepšie, keď bol závislý na drogách

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Odpoveď od kontroverznej kapely na seba nenechala dlho čakať. Odolá Eminem všetkým útokom?

Posledný (presne) týždeň sa v hudobnom svete hovorí hlavne o Eminemovom albume Kamikaze, ktorý vyvolal nespočetne veľa diskusií na mnohých frontoch. Do veľmi veľkej miery sa Slim Shady vyrovnáva s kritikou na predošlý projekt Revival a rozdáva dissy každému, kto ho v poslednom období akokoľvek napadol. Ušlo sa mnohým a suverénne najviac Machine Gun Kellymu, ktorý stihol aj odpovedať v podobe skladby Rap Devil

Už je skoro isté, že sa v najbližších hodinách dočkáme aj odpovede on Eminema, ktorý má vraj MGK nadobro "pochovať". Ešte predtým sa však stihli vyjadriť kontroverzní Die Antwoord, ktorých veterán z Detroitu spomína tiež. 

Tí sa o slovo hlásia už druhýkrát, pričom v prvom prípade Eminema len opravili pri výslovnosti názvu crew. Em si v rámci Kamikaze robí z africkej kapely srandu na skladbe Greater a prezrádza, že Yolandi randí s členom Cypress Hill - Muggsom. Chcel tak nahnevať druhého člena Ninju, ktorý to však okamžite potvrdil a pridal, že Yolandi nie je jeho priateľka, takže to nie je jeho problém.

Odporúčané
10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 17. októbra 2022, 9:30

Na záver ešte pridáva veľavravné vyjadrenie: “Mad respect to my brother Muggs, Em is slipping, you used to rap better on drugs”.  V preklade teda posiela rešpekt Muggsovi a Eminemovi odkazuje, že mu rap išiel lepšie, keď ešte bral drogy.

Domov
Zdieľať
Diskusia