Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2018, 15:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Eminem už chystá odpoveď na diss od Machine Gun Kellyho. Raperov producent ho varuje, že by nechcel byť v jeho koži

HUDBA BORIS BECKER EMINEM
Uložiť Uložené

Americká rapová legenda si nenechá skákať po škole.

Posledné dni prebiehali na americkej rapovej scéne bláznivo. Eminem znenazdajky vydal nový album Kamikaze, kde rozdal celkovo viac ako 150 dissov, a tak mohol očakávať minimálne zopár odpovedí.

Oprel sa aj do Machine Gun Kellyho, ktorý sa pred pár rokmi vyjadroval na účet raperovej dcéry Hailie, ale MGK nezostal potichu. Namiesto mlčania zverejnil krátke video, kde otvára šampanské, a o pár hodín neskôr už na internete trónil diss Rap Devil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Marshall Mathers (@eminem),

Ľudia ocenili, že Machine Gun Kelly nabral dostatok odvahy na to, aby sa vôbec do Eminema pustil, a celý svet momentálne čaká na to, či sa raper z Detroitu pustí do odpovede.

Aj keď nie je nič oficiálne potvrdené, producent zo Shady Records Mr. Porter prezradil v Culture Untold, že Eminem síce v súčasnosti pracuje na niečom inom, ale chystá sa Kellymu odpovedať.

Producent MGK odkázal, že by nechcel byť v jeho tele. Poďakoval mu síce za to, že sa o diss pokúsil a využil príležitosť, ale momentálne sa vraj obáva o to, že Eminemov diss bude pripomínať situáciu, v ktorej Thanos hodil na Iron Mana celú planétu.

Odporúčané
10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 17. októbra 2022, 9:30

Na margo pripravovanej odpovede sa vyjadril aj Eminemov kolega a kamarát Bizarre. MGK si svojím dissom mal podpísať pomyslený rozsudok smrti, pretože Eminem ho totálne zničí. Už sa len odpovede musíme dočkať.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený FUCK RAP GOD IM THE RAP DEVIL. (@machinegunkelly),

Domov
Zdieľať
Diskusia