Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2018, 15:22
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Facebook zmenil zobrazovanie správ v chate. Modré bublinky už na počítači nenájdeš

ZAUJÍMAVOSTI FACEBOOK
Uložiť Uložené

Miesto toho sa správy nachádzajú v hranatých obdĺžnikoch.

Facebook neustále prináša zaujímavé novinky, vďaka ktorým sa snaží udržať sociálnu sieť sviežou. Tentokrát svojich užívateľov prekvapil výraznou dizajnovou zmenou, keďže sa kompletne prekopal dizajn správ v chate.

Doteraz sme totiž boli zvyknutí na zaoblené chatové bublinky,  v ktorých sa správy nachádzali, tie sú však už niekoľko hodín vymenené za hranaté obdĺžniky. Zmenil sa aj modrý odtieň farby pri správach odosielateľa, tie sú teraz o niečo tmavšie. Medzi samotnými obdĺžnikmi je však menší rozostup, ako tomu bolo pri bublinkách – naraz odoslané správy sa však stále nespájajú do jednej.

Zmena je v tejto chvíli aktívna len na počítačoch, no keďže je facebookový chat na všetkých zariadeniach priamo previazaný s aplikáciou Messenger, už čoskoro môžeme očakávať zmenu aj na smartfónoch. 

Páči sa ti nová zmena alebo by si radšej ostal pri oválnejších bublinkách? Určite nám daj v ankete vedieť, či podľa teba ide o potrebnú dizajnovú zmenu alebo poriadnu zbytočnosť alebo dokonca posun k zlému.

Facebook zmenil zobrazovanie správ v chate. Modré bublinky už na počítači nenájdeš
Anketa:
Ktorý z variantov sa ti viac páči?
Súčasné obdĺžniky
Bublinky
Súčasné obdĺžniky
19 %
266 Hlasov
Bublinky
81 %
1160 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia