Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2018, 0:20
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Rick a Maggie opustia v 9. sérii The Walking Dead. Užite si najnovšie zábery a spoznajte nových záporákov, ktorí nahradia Negana

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Začína ďalšia série teatrálneho príbehu o stupídnych ľuďoch a ešte stupídnejších zombíkoch.

V článku sa nachádzajú prípadné spoilery pre 9. sériu. Hoci už boli priamo potvrdené, môžu vás prekvapiť, ak dianie nesledujete.

The Walking Dead čakajú nepochybne veľké zmeny. Nie je žiadnym tajomstvom, že Maggie a Rick majú seriál opustiť a obaja sa majú údajne objaviť len v 6 epizódach.

Reálne sa tak "Civil War" vyrieši v prvej polovici 9. série, zatiaľ čo sa jemne presunie aj do tej druhej. Tá zároveň predstaví nových záporákov – The Whisperers.

Zmeny však odchodom kľúčových hercov nekončia. Zmenil sa aj showrunner. Stala sa ňou dlhoročná scenáristka a producentka seriálu, zatiaľ čo doterajšia showrunnerka bude dohliadať na celé Walking Dead univerzum. 

Veľké zlepšenie z hľadiska scenára, logiky, naťahovania epizód a vlastne všetkého teda radšej nečakajte. 

Ale... zbavili sme sa iritujúceho budhistu Morgana, Spiritovho duchovného syna Carla a taktiež (tak trochu) aj Negana a jeho nekonečnej armády spawnujúcej sa na základni a kdekoľvek, kde to bolo potrebné, v každej epizóde. 

Toho priestoru na zlepšenie je tu toľko, že sa z toho môže stať geniálny post-apo seriál. To si však hovoríme už posledné 4 roky, takže všetci dobre vieme, že sa to nestane a stále to bude maximálne akurát tak pozerateľná sra*ka.

Odporúčané
10. séria The Walking Dead sa skončí epickým finále už tento rok. Uvidíme aj nový spin-off World Beyond 10. séria The Walking Dead sa skončí epickým finále už tento rok. Uvidíme aj nový spin-off World Beyond 27. júla 2020, 16:27

Už to nie je ani guilty pleasure, je to regulérne zlé.

Ale, keďže nám tvorcovia (zase raz) nasľubovali veľké zmeny, dáme im ešte jednu šancu. Nakoniec, sme zvedaví, čo pre seriál bude znamenať boj vo vlastných radoch a odchod kľúčových postáv, ako i noví záporáci.

Zatiaľ čo Rick možno zomrie, Maggie určite nie. Koniec jej pôsobenia v seriáli bude otvorený a v budúcnosti sa tak prípadne môže vrátiť. 

Prvú epizódu 9. série uvidíme už 7. októbra. Nižšie sa môžete pozrieť na ďalšie nové zábery.

Domov
Zdieľať
Diskusia