Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2018, 9:38
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Juventus už podpísal aj 8-ročného syna Cristiana Ronalda. Samotný slávny otec si všimol, že Junior je talentovaný

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Taliansky klub rozmýšľa nad budúcnosťou.

Cristiano Ronaldo v lete prestúpil do Juventusu Turín a už si stihol zahrať aj v úvodných zápasoch novej sezóny talianskej ligy.

Portugalčan by chcel svojmu novému tímu pomôcť vyhrať Ligu majstrov, k čomu mali Taliani v posledných rokoch viackrát veľmi blízko.

Vedenie klubu a ani Cristiano Ronaldo však nerozmýšľajú len nad súčasnosťou. Aj keď sa o tom v médiách príliš nehovorilo, Juventus v skutočnosti dohodol s Realom Madrid ešte jeden dôležitý prestup.

Do mládežníckeho tímu chlapcov pod 9 rokov prestúpil aj Cristiano Jr. a ako syn svojho slávneho otca bude chcieť doviesť klub ku trofejám.

Prestup Ronaldovho syna sa uskutočnil len nedávno, pričom Juventus ho zaregistroval krátko pred zápasom a malý Cristiano hneď dostal šancu ukázať svoju šikovnosť.

Človek by si mohol myslieť, že Junior sa do nového klubu dostal iba vďaka otcovi, ale nemusí to byť úplná pravda.

Cristiano Jr. vraj zdedil po svojom otcovi skutočný talent, ktorý sa v ňom Cristiano samozrejme snaží rozvíjať, takže ak sa spolu raz stretnú na ihrisku, pôjde o splnený sen. Junior možno rovno otca nahradí v prvom tíme.

Domov
Zdieľať
Diskusia