Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2018, 17:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Finálne Sharknado odhaľuje cestovanie časom. V traileri si to Megalodon vybavuje s T-Rexom a nikomu to nepríde divné

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Šialená séria o lietajúcich žralokoch končí a my veríme, že chcete byť pri tom.

Ani nevieme, kedy sa stihli natočiť predošlé 4 časti. Tú úplne prvú si ešte pamätáme a vieme, aký rozruch vyvolala. O niečo podobné sa očividne posnaží aj úplne posledný diel série (ak Syfy môžeme veriť). 

Nakoniec, séria si berie na paškál mnohé súčasné (nielen) hollywoodske trendy. A tak tu máme možnosť rebootovania celej "ságy", prípadne spin-offov. Stanica Syfy sa zrejme rozhodne podľa úspechu a ohlasov na šestku. Tú si už mimochodom môžete pozrieť, keďže je dostupná na ich stanici.

Oficiálny trailer k Sharknado 6: It’s About Time ukazuje cestovanie v čase, keďže to je jediný spôsob, ako navrátiť planétu do normálneho stavu a navždy skoncovať s vraždiacimi žralokmi poletujúcimi si v tornádach. 

Dočkáme sa nielen megalodonov, ale aj mini žralokov, dinosaurov, Merlina, archy, dračích žralokov, budúcnosti plnej Tary Reid a mechanických žralokov, pretože vývin. 

Domov
Zdieľať
Diskusia