Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2018, 11:51
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kedy sa herci z Infinity War dozvedeli, kto prežije súboj s Thanosom a prečo je Mad Titan najlepším záporákom z MCU?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

S Infinity War boje nekončia a zrejme sa môžeme tešiť na sladkú pomstu, no dovtedy sa poďme pozrieť na slávne momenty s fantastickým Thanosom.

Pokiaľ sa radíte medzi pravidelných čitateľov Filmkultu a zároveň sa môžete nazvať fanúšikom Marvelu, určite vás neobišla informácia o očakávanej Blu-ray edícii poslednej časti Avengers. So spustením jej predaja sa ako inak vynorila čerstvá várka bonusových materiálov, na ktoré ste sa určite veľmi tešili.

Prvé video poukazuje na mocného záporáka Thanosa a jeho hereckého predstaviteľa Josha Brolina. Tvorcovia na Brolina nešetria chválou, no taktiež ani na samotného Thanosa, ktorého považujú za mimoriadne komplexnú osobnosť, s čím nemožno než súhlasiť.

Ďalší materiál opisuje Thanosa ako najväčšieho protivníka, akému doposiaľ Avengers čelili. Démonický cieľ vyhladiť polovicu populácie je jeho alfou a omegou, ktorej nemôže stáť nič v ceste. Podľa informácií od výkonnej producentky Trinh Tran nemali herci až do natáčania záverečnej scény žiadne tušenie, kto finálny súboj vlastne prežije.

V konečnom dôsledku môžeme Thanosa brať ako najlepšieho záporáka z MCU a jedného z najlepších komiksových zloduchov vôbec. Už len kvôli nemu sa na Avengers 4 tak veľmi tešíme. Zároveň dúfame, že Marvel oznámi nejaký prequel spin-off a Mad Titana si na striebornom plátne užijeme ešte aspoň jedenkrát.


Domov
Zdieľať
Diskusia