Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2018, 12:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

[Diskusia] Aké benefity Slováci očakávajú od svojich zamestnávateľov?

ZAUJÍMAVOSTI PRÁCA
Uložiť Uložené

Čo všetko berú Slováci v bežnom zamestnaní ako štandard a aké majú požiadavky? Poďme rozbehnúť diskusiu na tému zamestnaneckých benefitov.

Bolo by pravdepodobne úplne zbytočné porovnávať možnosti zamestnania v súčasnej dobe dokonca aj s piatimi rokmi naspäť. Okrem tých povedzme tradičných a stále nevyhnutných povolaní sa objavili aj ďalšie a niekedy dokonca nevieme, čo tie vymyslené pozície pod podpismi v e-mailoch vlastne znamenajú. Tak či onak, súčasnosť priniesla trend zamestnaneckých benefitov, ktoré čoraz častejšie považujeme za samozrejmosť.

Práca z domu, špeciálne príplatky, wellness, firemný počítač, telefón či paušál sú dnes v korporátoch aj menších "office" firmách zamestnancami očakávané výhody, ktoré často zohrávajú veľkú rolu pri samotnom rozhodovaní, či job zobrať. Je však otázne, či sa spoločnosť dostala do bodu, kedy má byť aj ten najmenší benefit samozrejmosťou, alebo si ich majú zamestnanci zaslúžiť. Zároveň platí, že niektoré pozície si jednoducho zamestnávateľ musí "kúpiť", keďže kvalitných a poctivo pracujúcich je stále málo.

V dnešnej diskusii nás bude zaujímať váš názor na túto problematiku ako celok. A pokojne aj z pohľadu zamestnávateľa. Chceli by sme vedieť váš názor na pracovné benefity. Aké podľa vás na Slovensku chýbajú a v zahraničí sú už bežné? Čo je podľa vás nevyhnutné a čo považujete za nadštandard? Pokojne sa pochváľte, čo si pre vás vymyslel váš šéf. Či už v pozitívnom alebo negatívnom význame. 

Domov
Zdieľať
Diskusia