Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2018, 9:32
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor sa už v októbri vráti do UFC vo veľkolepom súboji. Postaví sa proti nemu Khabib Nurmagomedov

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Írsky bojovník čakal na návrat do oktagonu dva roky.

Na oficiálne potvrdenie priamo z UFC čakal celý svet bojových umení. Conor McGregor sa po dvoch rokoch vráti späť do oktagonu a už 6. októbra ho preverí Khabib Nurmagomedov. Ruský bojovník si na Íra brúsi zuby už dlhší čas a prebral po ňom aj titul, ktorý McGregor stratil kvôli nedostatku aktivity v UFC.

Na tlačovej konferencii svetu oznámil vzrušujúce informácie Dana White, zatiaľ čo McGregor ani Nurmagomedov prítomní neboli, a tak si budeme na predzápasové šou a strkanice zopár týždňov počkať. Množstvo ľudí predpovedalo, že ak príde návrat McGregora do oktagonu, zmeria si sily práve s Rusom, pretože aj za vyčíňaním írskeho bojovníka na UFC 223 v New Yorku by sme mohli hľadať Nurmegomedova so svojou partiou.


Conor dostal za napadnutie autobusu trest, pretože musí navštevovať hodiny zvládania hnevu a vykonať bude musieť aj verejnoprospešné práce, takže si naozaj svojím výbuchom hnevu len skomplikoval život. Na začiatku októbra budeme svedkami dlho očakávaného súboja, ktorý sa mimochodom odohrá v Las Vegas.

Odporúčané
UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? 12. apríla 2024, 14:30

Veľkohubý McGregor si nikdy nedával servítku pred ústa, takže Rus sa určite môže tešiť na poriadnu spŕšku nadávok, avšak Nurmagomedov plánuje Íra naučiť skromnosti a zmeniť mu aj tvár, a to nielen fyzicky, ale aj psychicky.

Domov
Zdieľať
Diskusia