Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2018, 12:51
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Peter Dinklage je po vyhladení ľudskej rasy jedným z posledných žijúcich ľudí na Zemi

FILMY A SERIÁLY PETER DINKLAGE
Uložiť Uložené

Z akého dôvodu zmizla zo Zeme (takmer) celá ľudská populácia nám prvý teaser síce neprezradí, ale za to dôkladne zaujme svojim napínavým spracovaním.

Del (Peter Dinklage) je jedným z posledných obyvateľov Zeme. Po tom, čo bola ľudská rasa zničená, sa ako osamelý pustovník pohybuje naprieč vyprázdneným mestom, kde na neho nečakane narazí mladé dievča (Elle Fanning).

Snímka je tvorcami popisovaná ako psychologická púť, ktorá skúma hĺbku ľudského chovania a nepopierateľnú potrebu po spoločnosti.

I keď sa štúdio Momentum Pictures pochválilo iba veľmi krátkou ukážkou, diváka dokáže zaujať svojím stupňujúcim sa napätím a bezútešnou atmosférou obklopujúcou hlavnú postavu.

Z podobného teaseru sa síce ťažko predpokladajú kvality snímky, ale s ohľadom na talentovaného Petera Dinklagea a kreatívnu režisérku Reed Morano (The Handmaid's Tale, Meadowland) by mohlo ísť o pomerne úspešnú sci-fi drámu. A ako sa prvý teaser trailer pozdáva vám?

Scenár k I Think We're Alone napísal Mike Makowsky (Take Me, Bad Education) a okrem Dinklagea či Elle Fanning si vo filme zahrajú herci, ako Charlotte Gainsbourg a Paul Giamatti.

U posledných dvoch hercov však nie je isté, či budú predstavovať postavy v reálnom čase, alebo len flashbackové spomienky. Premiéra je naplánovaná na 21. september (září) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia