Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2018, 20:23
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Newt a Dumbledore spájajú sily proti Grindelwaldovi v magickom traileri pre očakávané pokračovanie Fantastických zverov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Warner Bros. opäť raz potešilo fanúšikov a zverejnilo celkom novú ukážku zo snímky Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

Debutová ukážka zo snímky Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, ktorá sa nám predstavila ešte v priebehu marca, nás naozaj potešila. Okrem starého známeho Newta sa v nej totiž objavil aj Grindelwald v podaní Johnnyho Deppa či Jude Law ako mladší Dumbledore.

Odvtedy už ale obehlo niekoľko dlhých mesiacov, a tak bolo skutočne iba otázkou času, kedy svetlo sveta uzrú ďalšie nové zábery. A tie dnes naozaj dorazili v podobe čerstvého traileru, ktorý nájdete nižšie.

Čo sa samotného príbehu týka, ten sa bude odohrávať nejaký čas potom, čo temný čarodejník Gellert Grindelwald (Johnny Depp) naplnil svoj sľub z konca prvého filmu a utiekol z väzenia Magického kongresu Spojených štátov amerických, známeho pod skratkou MACUSA.

Newt a Dumbledore spájajú sily proti Grindelwaldovi v magickom traileri pre očakávané pokračovanie Fantastických zverov
Zdroj: Warner Bros.

Grindelwald sa teda vydá na cestu po svete, aby na svoju stranu získal mnohých nasledovníkov a postaral sa o to, že čarodejníci čistej krvi prevezmú vládu nad všetkými nemagickými bytosťami.

Jedinú nádej pre čarodejnícky svet tak predstavuje Albus Dumbledore (Jude Law), ktorý je však v tomto časovom období oveľa mladším a ustarosteným mužom, než práve tým múdrym a rozmarným mágom, akého si pamätáme z filmov o Harrym Potterovi.

Dumbledore tak požiada o pomoc svojho bývalého študenta Newta Scamandera (Eddie Redmayne), ktorý súhlasí aj napriek tomu, že netuší, aké nebezpečenstvá ho vlastne čakajú.

 

Trailer vyzerá opäť skvele, Warnerovci si skrátka kampaň vedia postrážiť. Opäť nás čaká plno kúziel, magickej atmosféry a aj nejaká tá osudovosť. Zatiaľ to funguje, tak snáď budeme spokojní aj v kinosálach.

Za réžiou stojí David Yates (Fantastic Beasts and Where to Find Them, posledné štyri Harry Potter filmy), o scenár sa postarala knižná autorka J. K. Rowling a okrem vyššie spomínaných pánov sa vo filme objaví aj Katherine WaterstonAlison SudolDan FoglerEzra MillerZoë KravitzCarmen EjogoClaudia Kim či Callum Turner.

Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 15. novembra (listopad) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Čo hovoríte na najnovší trailer? Zájdete koncom roka do kina?

Newt a Dumbledore spájajú sily proti Grindelwaldovi v magickom traileri pre očakávané pokračovanie Fantastických zverov
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia