Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2018, 11:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kanye West získal pozvanie do Severnej Kórey. Za diktátorom ho chce zobrať Dennis Rodman, ktorý by sa potešil aj albumu o návšteve KĽDR

ZAUJÍMAVOSTI KANYE WEST KIM ČONG-UN SEVERNÁ KÓREA
Uložiť Uložené

Kanye ani netuší ako jednoducho získal pozvanie do izolovanej krajiny.

Severokórejský diktátor Kim Čong-un je veľkým fanúšikom basketbalu. Obľúbil si amerického hráča Dennisa Rodmana, ktorý sa v posledných rokoch stal pomyselným veľvyslancom v izolovanej krajine, kde pravidelne chodieva na návštevy. Možno si to uvedomil aj Kanye West, pretože nedávno na svoj Twitter zavesil fotku s dresom Chicago Bulls podpísaným práve od Rodmana.

V príspevku basketbalistu označil za jednu zo svojich najväčších inšpirácií a dodal, že Rodman neustále búra bariéry vďaka svojmu nezávislému mysleniu. Kanye mu očividne efektívne zahral na city, pretože Rodman v interview s US Weekly rovno rapera pozval do Severnej Kórey.

Rodman vyhlásil, že Kanyeho rešpektuje, pretože okolo seba vytvára skvelú prácu a rád by s ním jedného dňa začal spolupracovať. Basketbalista by bol rád, keby s ním Kanye šiel do KĽDR a zo spoločného týždňového výletu potom urobil nový album alebo skladbu.

Zatiaľ nevedno, či by mal Kanye záujem o cestu do izolovanej krajiny, kde vládne diktátor, ale po nedávnych vyjadreniach o otroctve vyvolal poriadny rozruch, ktorý využil vo svoj prospech pri vydávaní nového albumu. Možno podobnú taktiku využije aj v lietadle smerujúcom do KĽDR.

Odporúčané
V obchode sa prechádzali komparzisti a z hotela nás nepustili na ulicu. Jozef Zelizňák rozpráva o svojej ceste do KĽDR (Rozhovor) V obchode sa prechádzali komparzisti a z hotela nás nepustili na ulicu. Jozef Zelizňák rozpráva o svojej ceste do KĽDR (Rozhovor) 23. februára 2024, 9:30


Domov
Zdieľať
Diskusia