Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2018, 8:25
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

15+ tipov a trikov, ktoré ti spravia život jednoduchým a lepším. Ako si nabiť smartfón rýchlejšie a dá sa ušetriť na letenkách?

ZAUJÍMAVOSTI TIPY A TRIKY
Uložiť Uložené

Šikovné rady, ktoré ti spravia každý deň krajším a jednoduchším.

Každý človek na planéte má iné skúsenosti než ostatní. Odlišné situácie tak bude pochopiteľne riešiť úplne inak ako niekto iný, keďže na to má pripravené svoje triky, ktoré mnohí ľudia nepoznajú a radšej s problémom bojujú tradičnou cestou. Dobré nápady, tripy a triky však robia život jednoduchším, práve preto sme sa vybrali na najväčšie internetové fórum Reddit, kde je celá jedna časť venovaná šikovným radám, ktoré ľuďom razantným spôsobom uľahčujú životy.

Subreddit LifeProTips je presne tým, čo sa nachádza aj v názve. Šikovné tipy na zmeny v každodennom živote, ktoré dokážu celý deň otočiť o stoosemdesiat stupňov. Zvyčajne ide len o malé zmeny, ktoré sú však poriadne šikovné a menia pohľad na tradičné riešenie problémov, na aké sme si zvykli.

Každý z nás napríklad smartfón nabíja obyčajne, no pokiaľ ho potrebuješ súrne dobiť a práve ho nepotrebuješ používať, skúsiť môžeš letový režim. Vďaka nemu sa ikonka stavu batérie naplní omnoho rýchlejšie, keďže telefón musí riešiť omnoho menej problémov. Nebudeme však už zdržiavať, poďme sa mrknúť na hromadu ďalších tipov, vďaka ktorým bude tvoj život omnoho jednoduchším.

Domov
Zdieľať
Diskusia