Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2018, 19:47
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Apple sa chystá vylepšiť svoje bezdrôtové slúchadlá. AirPods čaká vodoodolnosť a schopnosť eliminovať okolité šumy

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Sľúbený upgrade by mal prísť koncom roka 2018.

Po minuloročnom vydaní populárnych bielych AirPods od spoločnosti s nahryznutým jabĺčkom prichádza správa, že sa bezdrôtové slúchadlá dočkajú ďalších zaujímavých noviniek. Apple by ich mal aktualizovať s viacerými významnými vylepšeniami. Tie najzásadnejšie novinky sa týkajú ich odolnosti voči vode, no taktiež aj schopnosti odstraňovať vonkajší ruch, tvrdí magazín Bloomberg.

Okrem týchto dvoch hlavných vylepšení však podľa správy čakajú AirPods ešte ďalšie novinky. Tými sú napríklad pridanie nového bezdrôtového čipu a podpora pre hands-free aktiváciu inteligentného osobného asistenta Siri. Toto všetko nás čaká už koncom roka 2018.

Takisto by sme sa mali dočkať aj úplne nového puzdra pre slúchatká, podporujúceho novú technológiu bezdrôtového nabíjania AirPower. Spoločnosť Apple taktiež údajne pracuje aj na novej generácii inteligentného reproduktoru s názvom HomePod. Avšak ešte nie sú dostupné žiadne informácie o tom, ako bude nový model vyzerať a ako sa bude líšiť od toho súčasného.

Domov
Zdieľať
Diskusia