Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2018, 20:28
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Horor Suspiria s Dakotou Johnson bude tvrdým R-kom. Snímka obsahuje rituálne násilie, znepokojivé krvavé scény aj nahotu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nadchádzajúci remake rovnomennej talianskej klasiky z roku 1977 prináša novinky ohľadom prístupnosti. Podľa všetkého sa môžeme tešiť na krvavú a mrazivú jazdu.

Ak patríte k fanúšikom hororov, alebo iba pravidelne čítate naše články, tak už určite viete o chystanom remaku snímky Suspiria z roku 1977. Koniec koncov, prvá ukážka v podobe mrazivého teaser traileru sa nám predstavila iba nedávno.

A hoci pre vás tentokrát žiadne nové zábery nemáme, určite vás potešia novinky ohľadom prístupnosti. Film si totiž vyslúžil tvrdý rating R, čo znamená, že bude nevhodný pre osoby mladšie ako 17 rokov (tie si ho budú môcť vychutnať iba v sprievode rodiča či dospelého poručníka).

Ako uvádza oficiálny účet snímky na Twitteri, Suspiria obsahuje znepokojujúci obsah zahŕňajúci rituálne násilie, krvavé scény aj nahotu.

Čo sa samotného príbehu týka, ten sa zameria na umeleckú režisérku (Tilda Swinton), mladú Američanku (Dakota Johnson) a smútiaceho psychoterapeuta (Lutz Ebersdorf), ktorí sa zapletú do krvavej nočnej mory potom, čo sa okolo svetoznámej tanečnej školy začne zhromažďovať temnota.

Za réžiou stojí Luca Guadagnino (Call Me by Your Name, A Bigger Splash), o scenár sa postaral David Kajganich (A Bigger Splash, seriál The Terror) a okrem vyššie spomínaných hercov sa ďalej objaví napríklad aj Chloë Grace Moretz, Mia Goth či Jessica Harper.

Americká premiéra je naplánovaná na 2. novembra (listopad) 2018, my si však na náš dátum musíme ešte počkať. Pre viac informácií o snímke klikajte sem a nezabudnite si v závere vychutnať ešte najnovší plagát. Ak by bola možnosť, zašli by ste do kina?

Horor Suspiria s Dakotou Johnson bude tvrdým R-kom. Snímka obsahuje rituálne násilie, znepokojivé krvavé scény aj nahotu
Zdroj: Amazon Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia