Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2018, 13:01
Čas čítania 0:00
Marek R.

Fanúšikovia Japonska, Kolumbie aj Senegalu upratali štadión od odpadkov po skončení zápasov ich tímov

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kiežby sa z toho stala tradícia každého športového podujatia.

Japonsko je krajina, pre ktorú je typická vysoká pracovná morálka, technologická vyspelosť, perfekcionizmus a silný kultúrny duch, o čom už neraz presvedčili návštevníkov MS vo futbale. Určite si spomínate na mnohé články spred štyroch rokov, kedy sa šampionát konal v Brazílii.

Už vtedy sa japonskí fanúšikovia predviedli vo výbornom svetle, keď po svojich zápasoch vždy upratali štadión od odpadkov a tejto tradícii ostali verní aj tentoraz. Čo je však ešte lepšie, nezostali sami.

Senegalese fans pick up trash after World Cup match against Poland

V utorok boli na programe ďalšie tri zápasy majstrovstiev sveta a po prvýkrát sa svojim fanúšikom ukázali aj futbalisti Japonska, ktorí si zmerali sily s Kolumbiou a neskôr aj futbalisti Senegalu, ktorí hrali proti Poľsku. Výsledky zápasov určite viete, no zaujali nielen hráči na ihrisku, ale aj diváci na tribúnach.

Výborná atmosféra na šampionáte je už tradíciou, no zaujať sa dá aj tým, čo spravia diváci po finálnom hvizde. Tí japonskí nezostali svojej povesti nič dlžní a svoj sektor si poctivo upratali, no tentoraz sa k nim pridali aj fanúšikovia súpera, teda Kolumbie. A aby toho nebolo málo, po nasledujúcom zápase sa k tejto činnosti pridali aj fanúšikovia Senegalu. Kiežby sa z toho stala tradícia...


Domov
Zdieľať
Diskusia