Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2018, 23:46
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Aquaman na prvých lákavých obrázkoch odhaľuje jedného zo záporákov, ako aj kráľovnú Atlantídy v podaní Nicole Kidman

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kráľ morí sa pred prvou ukážkou predstavuje sériou efektných obrázkov. James Wan má zatiaľ našu plnú dôveru.

Traileru na novú DC komiksovku Aquaman od Jamesa Wana (Conjuring) by sme sa mali dočkať už v najbližších dňoch. Pre skrátenie čakania tu však máme vôbec prvý obrázok jedného z filmových antagonistov menom Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II).

„Je to sčasti žoldnier, ale hlavne pirát, ktorý vo svojom obleku vyzerá ako šialený mimozemšťan z vesmíru,“ prezradil James Wan.

Rolu hlavného záporáka si však pravdepodobne strihne Patrick Wilson, ktorý si zahrá Aquamanovho nevlastného brata King Orma. „Black Manta je naozaj zaujímavá postava a svojím spôsobom vplýva na príbeh, hoci hlavná linka je o Jasonovi (Momoovi) a Patrickovi,“ dodal režisér.

Aquaman na prvých lákavých obrázkoch odhaľuje jedného zo záporákov, ako aj kráľovnú Atlantídy v podaní Nicole Kidman
Zdroj: Warner Bros./Entertainment Weekly

Okrem toho sa nám konečne predstavila aj kráľovná Atlanna v podaní Nicole Kidman, ako aj spomínaný Orm. Obrázky zatiaľ vyzerajú pomerne lákavo, hoci múdrejší samozrejme budeme po prvom traileri.

Ten môže doraziť každým dňom, takže pozorne sledujte Filmkult. Z ďalších hercov uvidíme aj Amber Heard, Willema Dafoea či Dolpha Lundgrena. Premiéra Aquamana je naplánovaná na 20. decembra (prosinec) tohto roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia