Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2018, 18:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bratislavu zasiahla pomsta z Filipín a na slovenskej rapovej scéne stále pretrvávajú nepokoje

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšie pokračovanie Freshnews s poriadnou dávkou noviniek z domova a zo sveta.

Aj túto nedeľu o 18:00 sme predstavili ďalšie pokračovanie Freshnews. V prvých dieloch sme si ešte neboli touto skutočnosťou istí, dnes me však už presvedčení o tom, že nielen svet ako taký, ale aj Slovensko samotné je nevyčerpateľnou studňou zaujímavostí. Aj v intervale siedmich dní sa vždy stihne udiať hojne a pri príprave zhrnutia sme nútení niektoré informácie selektovať.

Dôkazom je aj najnovší diel, v ktorom sme sa opäť venovali rôznym domácim aj zahraničným témam. Okrem tradičnej dvojice Deniska a Krištof tentokrát dorazila kolegyňa Barborka. Prezradila čosi viac o aktuálne prebiehajúcom divadelnom festivale a tiež svojom účinkovaní v Egovom klipe. 

Opäť sme sa o čosi viac posunuli v spore medzi Molochom a zvyškom scény. Tiež sa dozvieš, ako to vyzeralo na tohtoročných Y-Games a mnoho ďalšieho. Viac už ale v samotnom videu. A nezabudni, že linky na články nájdeš v popise. 

Domov
Zdieľať
Diskusia