Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2018, 18:27
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

McGregor, Nurmagomedov aj Diaz na jednom turnaji. UFC chystalo lákavú šou už o pár mesiacov

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Turnaj, aký tu ešte nebol, mal prísť už koncom tohto roka.

Organizácia UFC mala po skončení podujatia UFC 223 v rukáve obrovské eso. O pár mesiacov neskôr sa mali v miniatúrnom turnaji proti sebe postaviť štyri najväčšie hviezdy celej organizácie, spomedzi ktorých mal vzísť absolútny šampión. Obsadenie turnaja? Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov, Nate Diaz a Georges St-Pierre.

Fanúšikovia by po oficiálnom oznámení zostali vo vytržení a zástupcovia UFC si to dobre uvedomovali a stále uvedomujú, lenže viaceré udalosti narušili celé plánovanie. Conor McGregor skončil v policajných putách po tom, čo v New Yorku napadol autobus so svojimi kolegami a Georges St-Pierre sa stále lieči zo svojho zranenia. Napriek tomu mal byť turnaj pripravený na koniec tohto roka, avšak v súčasnosti nevyzerá situácia príliš ružovo.


Odporúčané
UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? UFC 300: U bookmakerov sú outsideri, my ich tipujeme na víťazov. Kto ovládne v sobotu najväčší turnaj v histórii bojových športov? 12. apríla 2024, 14:30

Dohodnutá bola aj schéma turnaja. Nurmagomedov sa mal v obrovskom súboji postaviť proti McGregorovi, zatiaľ čo Diaz a St-Pierre by si zmerali sily v druhom súboji. Víťazi jednotlivých zápasov by sa potom stretli v absolútnom finále, pričom celý turnaj by bola zrejme najsledovanejšia udalosť od organizácie UFC za veľmi dlhú dobu. Predstavy jednotlivých bojovníkov sa však odlišujú.

McGregor si po súboji s Mayweatherom zvykol na vysoký zárobok, Diaz by si rovnako chcel obohatiť peňaženku a najnovšie by Nurmagomedov chcel poslať k zemi St-Pierra, lenže on stále nie je úplne zdravý. Zamestnanci UFC a zástupcovia bojovníkov majú pred sebou ešte dlhé leto, ale keby sa turnaj podarilo zázrakom zorganizovať, podobne významnú bojovú udalosť by si hľadal len ťažko.


Domov
Zdieľať
Diskusia