Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2018, 20:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Rihanna sa mala rozísť s frajerom miliardárom, lebo ju muži občas unavujú. Vzťah pritom udržiavala prísne tajný

ZAUJÍMAVOSTI RIHANNA
Uložiť Uložené

Speváčka vraj z času na čas potrebuje svoje vzťahy odstrihnúť.

Speváčka Rihanna zaujala pred viac ako rokom médiá, keď začala chodiť s miliardárom zo Saudskej Arábie. Rihanna si s Hassanom Jameelom očividne rozumela, pretože spolu chodili dlhé mesiace, ale zdroj z jej blízkosti najnovšie prezradil, že speváčka už svojho priateľa poslala k vode.

Mal to byť dobrý vzťah, ktorý Rihannu spočiatku aj napĺňal, avšak po čase ju už randenie tradične prestávalo baviť. Zdroj doplnil, že mu hviezda z Barbadosu samozrejme zlomila srdce, pretože mužom zvyčajne láme srdcia. Napriek tomu nemal byť rozchod dramatický, záležalo len na tom, že Rihannu z času na čas prestanú muži baviť.


Obaja zaľúbenci si v minulosti dávali dobrý pozor na to, aby na sociálnych sieťach zbytočne nezverejňovali fotografie zo spoločne strávených chvíl. Za celý čas Rihanna na svojom Instagrame nepridala ani jednu spoločnú fotku a médiám sa ich podarilo zachytiť v januári pri odchode z párty po Grammy Awards.

Odporúčané
Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look  Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look 23. januára 2024, 12:17

Speváčka a najnovšie aj herečka si zrejme po zverejnených informáciách z rozchodu ťažkú hlavu nerobí, pretože onedlho prichádza do kín film Ocean’s 8, kde si zahrala po boku Cate Blanchett či Sandry Bullock, a tak sa pravdepodobne chcela zase raz venovať svojej kariére viac ako tráveniu času s priateľom.

Domov
Zdieľať
Diskusia