Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2018, 14:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus si robí srandu z paparazzi novinárov a oznamuje svoj vzťah s Jasmínou Alagič

REFRESHER RYTMUS
Uložiť Uložené

Páru držíme palce a prajeme pevné nervy v boji s novinármi, ktorí im teraz pravdepodobne dajú zabrať.

Áno, náznakov už bolo dosť a všetci sme to tak trochu tušili. Nič to nemení na fakte, že podobné informácie sa týkajú osobného života, ktorý v žiadnom prípade nemajú zainteresovaní dôvod ani povinnosť s fanúšikmi aj hejtermi zdieľať. Rytmus je však známy tým, že v týchto prípadoch postupuje tým najsprávnejším spôsobom a jeho prístup je nám veľmi sympatický. Dokáže odhadnúť načasovanie aj mieru informácií, ktoré je vhodné prezradiť. A tak to má byť. 

V tomto článku by sme vás teda radi informovali o jeho poslednom instagramovom príspevku, v ktorom sa verejne zdôveril s informáciou o svojom vzťahu s Jasmínou Alagič. My im prajeme veľa šťastia a dúfame, že prvotný boj s bulvárnymi novinármi sa im podarí bez problémov zvládnuť.

Rytmus má s touto disciplínou početné skúsenosti a dokázal to aj v tomto prípade. Našťastie sa pod jeho videom spustila vlna pozitívnych komentárov a ukázalo sa, že Slováci dokážu byť prajným národom. 

Rytmus si robí srandu z paparazzi novinárov a oznamuje svoj vzťah s Jasmínou Alagič
Domov
Zdieľať
Diskusia