Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
15. mája 2018, 13:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mladík minul svoju študentskú pôžičku na billboardy, aby ho Kanye West zamestnal. Harry odvážny plán neľutuje a založil aj zoznamku

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Harry Dry si zobral slová z nedávneho tweetu Kanyeho Westa k srdcu.

Raper Kanye West zažíva v posledných týždňoch ťažké chvíle. Opustili ho tisíce fanúšikov po kontroverzných vyjadreniach o otroctve a ľudia sa mu vysmiali aj za zopár kúskov, ktoré by mala obsahovať najnovšia kolekcia Yeezy oblečenia. Napriek tomu existuje minimálne jeden človek ochotný zaplatiť tisíce dolárov za to, aby si ho Kanye čo i len všimol.

Všetko to začalo nedávno, keď Kanye reagoval na situáciu vo svete hudby aj módy na Twitteri. V jednom odkaze sa fanúšikov spýtal, čo by urobili, keby nemali strach z prípadných následkov zlyhania. Harry Dry si zobral tieto slová k srdcu, zobral svoje ušetrené peniaze aj študentskú pôžičku a vymyslel kampaň svojho života. Už na troch miestach na svete si zaplatil billboardy.

Na nich nie je žiadna grafika, len zopár jednoduchých slov. „Hire Me Kanye West I’ve Got Ideas“ a telefónne číslo. Harry pomocou billboardu žiada rapera, aby mu dal šancu a zamestnal ho. Sám nevie, na čom by chcel pracovať, ale samého seba vníma ako mladého Kanyeho čakajúceho na rekordnú nahrávaciu zmluvu. Založil aj stránku Phone Me Kanye West, kde nájdeš kontaktné informácie, aby raper vedel, kam treba zavolať.

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

Aby toho nebolo málo, Harry svoju lásku ku Kanyemu vyjadril aj novou službou s názvom Yeezy Dating. Ako už z názvu vyplýva, služba chce spájať osamelé duše, ktoré zároveň obľubujú aj amerického rapera a za pár hodín od spustenia zoznamku sa do nej zaregistrovali už tisíce ľudí, čo Harry ani nečakal. Aj keď mu Kanye stále nezavolal, nevzdáva sa a verí, že mu odvážna taktika vyjde.

Domov
Zdieľať
Diskusia