Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2018, 16:39
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Vin Diesel potvrdil, že 9. a 10. diel Rýchlo a zbesilo zrežíruje Justin Lin, zodpovedný za Fast Five. Bude sa príbeh odohrávať v Afrike?

FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO
Uložiť Uložené

Ostrieľaný režisér sa vracia k obľúbenej automobilovej sérii.

Vin Diesel a jeho kolegovia zo série Fast & Furious Chris "Ludacris" Bridgers, Tyrese Gibson a Jordana Brewster nedávno oslávili otvorenie novej atrakcie Fast & Furious - Supercharged v Orlando Resort. Pri tejto príležitosti sa Diesel trochu rozkecal aj o pripravovaných dieloch obľúbenej série.

Podľa neho sa k nej vráti režisér Justin Lin a zrežíruje jej deviaty a desiaty diel. Práve desiaty diel by mal sériu oficiálne ukončiť. Posledné dve časti zrejme budú dokopy tvoriť jeden celistvý príbeh, preto je angažovanie režiséra, ktorý sa ujme oboch filmov, logické.

„Práve som dotelefonoval s Justinom Linom. Bude režírovať Fast 9 a 10 a ani vám nemôžem povedať, aký je z toho nadšený,“ vyjadril sa herec a zároveň dodal, že nový príbeh sa bude pravdepodobne odohrávať v Afrike.

Justin Lin režíroval niekoľko dielov série, okrem iného aj úspešný piaty a šiesty diel, kde sa k postavám pripojil aj Hobbs v podaní Dwaynea "The Rock" Johnsona. Prvý diel Fast & Furious režíroval Rob Cohen a do kín sa dostal v roku 2001. Budúci rok sa dočkáme aj oficiálneho spin-offu s názvom Hobbs and Shaw.

Domov
Zdieľať
Diskusia