Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2018, 9:16
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Instagram prináša obrovskú nálož noviniek. Nový Explore feed, videohovory aj integrácia so Spotify

TECH FACEBOOK INSTAGRAM SPOTIFY
Uložiť Uložené

Prichádzajú veľké zmeny.

Aj napriek tomu, že Instagram používa na dennej báze hromada z nás, sociálnej sieti predsa len chýbajú ešte niektoré funkcie, ktoré by sme radi videli. Populárna aplikácia však počas noci a posledného dňa postupne zverejňuje masívne aktualizácie na všetky zariadenia a pribúda skutočne rozsiahla plejáda funkcií.

Nepochybne najväčšie množstvo zmien sa týka Explore sekcie, ktorý si vieš tlačidlami na vrchu stránky vytriediť podľa toho, na aký štýl príspevkov máš práve chuť. Architektúra, fotografia, zvieratá, všetko sa nachádza vo vlastnej časti. Explore feed sa už doteraz snažil prinášať príspevky, ktoré by sa mi mohli zapáčiť, a touto zmenou sa rozhodne posunie dobrým smerom.

Instagram prináša obrovskú nálož noviniek. Nový Explore feed, videohovory aj integrácia so Spotify
Zdroj: Instagram

Aplikácia pripravuje aj priamu integráciu s aplikáciami ako Spotify a GoPro, zatiaľ bez podrobností. Do súkromných chatov prichádzajú videohovory! Zatiaľ síce len pre niektorých vybraných použivateľov, no už čoskoro bude funkcia dostupná globálne. Videochat bude ponúkať aj skupinové konverzácie a dostaneš sa naň pomocou nového tlačidla v správach. Niektoré zariadenia si však na update počkajú aj niekoľko týždňov.

Domov
Zdieľať
Diskusia