Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2018 o 14:15
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

John Wick 3 začne tam, kde skončila dvojka. Na Johna je vypísaná odmena, porušil pravidlo hotela a z New Yorku sa bude musieť prebojovať

FILMY A SERIÁLY JOHN WICK 3
Uložiť Uložené

Štúdio Lionsgate rozvírilo vody novou, viac-menej rekapitulačnou synopsou pre tretieho Johna Wicka a čerstvým plagátom.

Na CinemaCone v americkom Las Vegas si mohli návštevníci okrem rôznych trailerov a debutových ukážok užiť aj množstvo nových informácií o nadchádzajúcich filmových počinoch. A jedným z takých je dozaista aj John Wick: Chapter 3, teda tretia časť obľúbenej série z prostredia zabijakov.

Na vyššie spomínanej udalosti tak nemohli chýbať ani zástupcovia štúdia Lionsgate, ktorí divákov navnadili osviežením príbehu dvojky, náznakom toho, čo dostaneme v trojke, no a odhalili aj prvý plagát. Čo sa teda samotnej synopsy týka, dozvedeli sme sa toto:

John Wick 3 začne tam, kde skončila dvojka. Na Johna je vypísaná odmena, porušil pravidlo hotela a z New Yorku sa bude musieť prebojovať
Zdroj: Lionsgate

John Wick (Keanu Reeves) je na úteku z dvoch dôvodov... na jeho hlavu je vypísaný otvorený kontrakt vo výške 14 miliónov dolárov a taktiež porušil hlavné pravidlo – vzal niekomu život na pôde hotela Continental. Zmienený kontrakt objednala jeho obeť, ktorá bola členom rady s názvom High Table.

John by mal byť za porušenie pravidiel už popravený, manažér Continentalu menom Winston mu ale daroval ešte jednu hodinu, kým nadobudne platnosť tzv. ,Excommunicado‘ – zrušenie členstva, zákaz využívania všetkých služieb a odstrihnutie od ostatných členov. John sa tak bude musieť prebojovať preč z New Yorku a ostať nažive.

John Wick 3 začne tam, kde skončila dvojka. Na Johna je vypísaná odmena, porušil pravidlo hotela a z New Yorku sa bude musieť prebojovať
Zdroj: Lionsgate

Navyše, už začiatkom tohto roka sa hovorilo o tom, že štáb sa počas natáčania presunie z New Yorku aj do Španielska či Ruska. Na režisérske kreslo opäť zasadne Chad Stahelski (spolurežisér Johna Wicka, John Wick: Chapter Two) a okrem Reevesa si svoje úlohy zopakujú Laurence FishburneCommon a Ruby Rose.

Odporúčané
Pred a po CGI: Motorku Johna Wicka tlačili muži v zelených kostýmoch, zatiaľ čo on sekal zabijakov Pred a po CGI: Motorku Johna Wicka tlačili muži v zelených kostýmoch, zatiaľ čo on sekal zabijakov 29. augusta 2019 o 13:39

Hlavného záporáka by si mal strihnúť Hiroyuki Sanada (The Last Samurai, Sunshine), ktorý sa stane hlavou japonského zločineckého syndikátu. Americká premiéra je naplánovaná na 17. mája (květen) 2019 a pokiaľ sa chcete o snímke dozvedieť viac, klikajte sem.

Sľubovaný plagát nájdete na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia