Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2018, 14:54
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tarantinov thriller Once Upon a Time in Hollywood bude štýlom najbližšie Pulp Fiction. Podľa Leonarda DiCapria má film geniálny scenár

FILMY A SERIÁLY ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD
Uložiť Uložené

Očakávanou novinkou sa Quentin Tarantino zrejme vráti k svojim počiatkom.

Pripravovaná novinka Quentina Tarantina s názvom Once Upon a Time in Hollywood sa začne nakrúcať už v lete a uvidíme v nej takých skvelých hercov, ako Leonardo DiCaprio, Brad Pitt či Margot Robbie.

Samotný Tarantino sa vyjadril, že Once Upon a Time in Hollywood bude štýlovo najbližší kultovej gangsterke Pulp Fiction. Leonardo DiCaprio tiež vyhlásil, že je nesmierne nadšený zo spolupráce a nevie sa dočkať, kedy hotový film uvidí. „Ten scenár je jeden z najlepších, aké kedy Tarantino napísal,“ zdôraznil herec.

Príbeh filmu sa odohráva v roku 1969 v Los Angeles. Hlavným hrdinom bude televízny herec westernových seriálov Rick Dalton (DiCaprio) a jeho kaskadér a kamarát Cliff Booth (Pitt).

Obaja sa snažia urobiť kariéru v Hollywoode, čo sa im veľmi nedarí. Rick má však veľmi slávnu susedku... Sharon Tate (Robbie), manželku režiséra Romana Polanskeho.

Odporúčané
Tarantino odmietol zostrihať Vtedy v Hollywoode. Čína sa rozhodla zrušiť jeho premiéru Tarantino odmietol zostrihať Vtedy v Hollywoode. Čína sa rozhodla zrušiť jeho premiéru 19. októbra 2019, 19:44

Tarantino si už vyskúšal viaceré žánre. Od gangsterky prešiel k westernu či vojnovému filmu. Zdá sa, že Once Upon a Time in Hollywood bude v istom zmysle návratom ku koreňom. Do slovenských kín by snímka mala doraziť 8. augusta (srpen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia