Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2018, 16:29
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Eminem oslavuje 10 rokov bez drog a alkoholu

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Rapový boh začal s abstinenciou po tom, čo v roku 2007 takmer zomrel na predávkovanie.

Eminem nedávno presiahol neuveriteľné číslo 172 miliónov celosvetovo predaných albumov, no v týchto dňoch dosiahol vo svojom živote ešte ďalší významný míľnik - 10 rokov abstinencie a čistoty od alkoholovej a drogovej závislosti. Na svojom Instagrame pridal fotku, kde sa predviedol s mincou na znak výročia abstinencie. "Včera som oslavoval mojich 10 rokov" hrdo uviedol v popise detroitský raper.

V klube anonymných alkoholikov každý člen počas svojej cesty pri dosiahnutí míľniku obdrží mincu. Eminemov dlhodobý spolupracovník a dobrý priateľ Royce Da 5’9” sa na Twitteri tiež vyjadril k raperovmu úspechu. Zaprial mu všetko najlepšie a taktiež napísal, že mu v boji drží palce.

V roku 2007 Marshall takmer zomrel kvôli predávkovaniu. Rapový boh hovoril o jeho boji so závislosťou v rozhovore s časopisom Men's Journal pred tromi rokmi. "Predávkoval som sa tabletkami a museli ma zobrať do nemocnice" povedal. "Mal som skoro 105 kíl. Nie som si už presne istý, ako som to dosiahol. No myslím si, že to spôsobil povlak na Vicodine a Valiume, ktorý som dlhodobo užíval. Ten zanecháva v žalúdku dieru. Aby som sa vyhýbal bolestiam brucha, neustále som jedol a väčšinou len nezdravú stravu," povedal interpret.

Eminem oslavuje 10 rokov bez drog a alkoholu
Zdroj: Getty

"Keď som sa dostal z rehabilitácií a liečania, musel som schudnúť, no taktiež som musel zistiť, ako fungovať triezvo a bez drog," dodal. "Taktiež som mal problémy so spánkom. Tak som začal behať, čo mi dodalo prírodný endorfín a pomohlo mi aj lepšie spávať. Začínal som chápať, prečo ľudia nahrádzajú závislosť s cvičením."

Domov
Zdieľať
Diskusia