Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2018, 8:02
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Od jódlovania vo virálnom videu zo supermarketu až na festival Coachella! Iba 11-ročný Mason naštartoval svoju kariéru raketovo

ZAUJÍMAVOSTI COACHELLA
Uložiť Uložené

Malý chlapec ovládol vo veľmi krátkom čase americký internet.

Jeho meno znie Mason Ramsey, nedávno oslavoval len svoje 11. narodeniny a v priebehu posledných dvoch týždňov sa premenil z neznámeho chlapca na obrovskú hviezdu. Mason miluje spev, ale vo svojom neveľkom meste Golconda v štáte Illinois nemal toľko príležitostí, kde by mohol svoj talent prejaviť.

Od jódlovania vo virálnom videu zo supermarketu až na festival Coachella! Iba 11-ročný Mason naštartoval svoju kariéru raketovo
Zdroj: birchbox

Zastavil sa preto v miestnom obchode Walmart, kde si len tak z ničoho nič rozbalil vlastnú spevácku chvíľku. Mason zaspieval skladbu Lovesick Blues od Hanka Williamsa, pričom nevynechal ani pasáže, kde sa jódluje. Práve vďaka svojmu jódlovaniu a škrekľavému hlasu sa stal stredobodom pozornosti. Objavil sa už aj v šou Ellen, kde ho moderátorka vyspovedala, a momentálne sa pripravuje na vystúpenie na jednom z najznámejších festivalov na celom svete.

Festival Coachella začína v Spojených štátoch amerických práve 13. apríla a malý Mason už dostal pozvanie od viacerých hudobníkov, aby sa k nim pridal na pódiu. Najväčším menom v hre by mal byť dokonca raper Post Malone, ktorý by si chcel s Masonom zaspievať pred desiatkami tisíc ľudí, ale túži po ňom toľko interpretov, že 11-ročný spevák nemá šancu zúčastniť sa na každom koncerte. Na Coachelle sa objavia interpreti ako The Weeknd, Byeoncé či dokonca Eminem, a tak si možno Mason práve naštartoval hviezdnu kariéru.

Domov
Zdieľať
Diskusia