Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2018, 10:43
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Kim Kardashian sa stala terčom nadávok kvôli instagramovému škandálu. Aj napriek zničenému vzťahu Khloe si užívala dovolenku

KHLOÉ KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Sestra Khloe sa nezachovala práve priateľsky a internet jej to dal vyžrať.

Kim Kardashian je jednou z najkontroverznejších osobností a aj keď na svete existuje hromada ľudí, ktorí ju skutočne neobľubujú, predsa len sa vždy nájde niekto, kto má jej internetovú pózu rád. Počet týchto ľudí však razantným spôsobom klesol po jej najnovším probléme, ktorého si všimli samotní fanúšikovia sestier Kardashianových.


Jedna z nich, Khloe, ktorá porodila len pred niekoľkými hodinami, si práve prechádza naozaj zložitým štádiom vzťahu s profesionálnym kanadským basketbalovým hráčom Tristanom Thompsonom. Ten Khloe podviedol, no Kim sa ani zďaleka nezachovala ako správna sestra.

Kim sa už niekoľko dní nachádza na luxusnej dovolenke, kde objavuje zabudnuté karibské ostrovy Turks a Caicos. Mnohí by očakávali, že by sa vrátila podporiť Khloe v nepríjemnej situácii, no Kim nielenže pre podporu sestry nepohla ani prstom, celý problém sa rozhodla ignorovať. A to až natoľko, že všetky zmienky o Khloe a Tristanovi v komentároch na Instagrame do jednej premazávala, čo si však ľudia samozrejme stihli o niekoľko hodín všimnúť.

Na sociálne siete Kim sa tak vyrojilo obrovské množstvo nahnevaných followerov, tí jej začali nadávať a považovať ju za ignorantskú. Internetová osobnosť síce žiadnu reakciu nevydala, no zmazala hromadu svojich dovolenkových fotiek, pod ktorými sa nachádzali práve nahnevané komentáre.

Domov
Zdieľať
Diskusia