Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2018, 11:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Strapo posúva vydanie albumu o 7 dní. Ako kompenzáciu odhaľuje zadnú stranu coveru, kde nájdeme Separove, Molochove aj Čistého meno

HUDBA STRAPO
Uložiť Uložené

Vydanie albumu 13. Poschodie bolo naplánované na symbolický dátum 13.4., ktorý sa však kvôli chybe na CD musí o týždeň posunúť.

Dnes, teda v piatok 13. apríla, mal Strapo naplánované oficiálne vydanie svojho tretieho albumu 13. Poschodie. Celý mesiac išlo všetko podľa plánov, autor spustil predpredaj, zroganizoval súkromný listening a fanúšikovia sa už nevedeli dočkať. Pred pár desiatkami hodín však všetko zmenila výroba originálnych nosičov a kvôli chybe bude musieť Strapo posunúť vydanie o 7 dní, kým budú vylisované nové kusy.

Keďže vieme, že Strapo je voči fanúšikom obrovským srdciarom, je jasné, že ho to veľmi mrzí. Obzvlášť v prípade, keď si dal na celom procese pred vydaním takto záležať. Aj napriek tomu sa na jeho 13. Poschodie veľmi tešíme už na základe všetkých zverejnených informácií. Ako malú kompenzáciu dnes zároveň Strapo zverejňuje zadnú stranu, kde máme možnosť vidieť mená všetkých hostí.

Okrem známych mien ako Rest, DJ Spinhandz, Separ, Čis T alebo Nerieš budeme môcť počuť aj Bitmana, Patrika Riviera alebo Pít Bulíka, pričom budeme zvedavý, aké žánrové zvraty si pre nás pripravili. Dobrou správou je, že si môžeš 13. Poschodie ešte stále predobjednať a domov ti príde aj s podpisom. 

Strapo posúva vydanie albumu o 7 dní. Ako kompenzáciu odhaľuje zadnú stranu coveru, kde nájdeme Separove, Molochove aj Čistého meno
Domov
Zdieľať
Diskusia