Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2018, 6:50
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Akčný thriller Atomic Blonde s krásnou špiónkou Charlize Theron sa dočká svojho pokračovania!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Záverečným nečakaným rozuzlením týkajúcim sa záhadného agenta Satchela tento špionážny príbeh rozhodne nekončí.

S Atomic Blonde sa v časoch premiéry spájalo najmä slovné spojenie "ženský John Wick". O poriadne drsnú akciu bolo v prípade tohto špionážneho thrilleru teda dozaista postarané.

Napriek rozporuplným názorom na film sa okolo neho vytvorila základňa nadšených fanúšikov a zdá sa, že s výsledkom snímky boli spokojní aj jej tvorcovia. Podľa nedávneho vyhlásenia Charlize Theron alias agentky Lorraine Broughton sa môžeme tešiť aj na jej pokračovanie.

No okrem vyjadrenia, že sa v súčasnej dobe na druhej časti už pomaly pracuje, herečka viac neprezradila. Natáčanie bolo pre krehkú Theron po fyzickej stránke poriadne náročné.

Akčný thriller Atomic Blonde s krásnou špiónkou Charlize Theron sa dočká svojho pokračovania!
Zdroj: Focus Features

Ako sa v rozhovoroch pre rôzne média vyjadrila, po nakrúcaní tvrdých akčných sekvencií chodila domov v takom zničenom stave, že sa ani nemohla hrať so svojimi deťmi bez toho, aby cítila prudkú bolesť.

Theron si ale kvôli práci už neraz prešla viacerými nehostinnými podmienkami, a tak ani v tomto prípade necúvla. Pre svoju oscarovú rolu sériovej vrahyne Aileen Wuornor vo filme Monster prešla transformáciou k nepoznaniu.

Nešlo však o ojedinelý prípad. Za čerstvý príklad možno označiť aj jej novú komediálnu drámu Tully. Pre rolu v tejto snímke pravidelným konzumovaním cukru a cheesburgerov pribrala zhruba 22 kilogramov.

No a čo na potvrdené pokračovanie Atomic Blonde vlastne vravíte? Ste spokojní, alebo zastávate názor, že by filmári mali zostať len pri prvej časti?

Domov
Zdieľať
Diskusia