Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2018, 10:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Metallica prekvapila Prahu živou verziu skladby Jožin z Bažin od muzikanta Ivana Mládka

HUDBA METALLICA
Uložiť Uložené

Legendárna americká heavymetalová skupina opäť zavítala do českého hlavného mesta a tentokrát si okrem nadupanej show pripravila aj špeciálny bonus na mieru.

Už dávno legendárna americká skupina Metallica sa v pondelok - 2.4. po skoro štyroch rokoch vrátila naspäť do českého hlavného mesta, aby v beznádejne vypredanej O2 aréne odprezentovala svoj najnovší album. V rámcu WorldWired Tour k dvojročnému projektu Hardwired ... To Self-Destruct si kapela pripravila mnoho prekvapení a jednym z najväčších bolo aj špeciálne pódium umiestnené netradične uprostred haly. 

Samotný koncert bol podľa fanúšikov neopakovateľným zážitkom a ako už býva zvykom, odzneli najnovšie skladby aj staré hity. A kto by to bol ešte pred vystúpením povedal, že do repertoára Metallica zaradí aj českú skladbu. Približne v polovici koncertu opustili frontman James Hetfield a bubeník Lars Ulrich pódium, aby prenechali pozornosť zvyšným dvom členom. 

Tí si pre české publikum pripravili prednes poriadnej histórie pre pamätníkov, keďže si vybrali skladbu Jožin z Bažin od muzikanta Ivana Mládka. Ich nie úplne vydarenú češtinu za pár sekúnd zachranilo publikum a zúčastnení si tak mali možnosť užiť niečo špeciálne.

Domov
Zdieľať
Diskusia