Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2018, 13:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Gleb nahral pre svojich fanúšikov audioknihu

HUDBA GLEB
Uložiť Uložené

Áno, v skutočnosti ide o videosingel s názvom Audiokniha, ktorým Gleb potvrdzuje svoje miesto medzi zvyškom grime MCs v Československu.

Glebov minuloročný album Lavička Pimpin sa právom tešil veľkému úspechu a aktuálne s ním má autor mnoho práce v slovenských kluboch, ktoré pravidelne obieha. Aj napriek tomu si však stále nájde čas na štúdio, a že na svojich fanúšikov myslí, dokazuje hneď ďalším singlom. Ten dostáva názov Audiokniha a za pár desiatok hodín od vydania zobieral veľa pozitívnej odozvy. Samozrejme zaslúžene. 

Spoločne s kolegom Komanderom sa postarali o ďalší banger do repertoára a všetko nasvedčuje tomu, že v aktuálnom roku sa môžeme tešiť na veľa sólových skladieb, a to aj s videoklipmi. O ten aktuálny sa opäť postaral šikovný Saymon Seris. Ešte pred tým, ako sa vrhneš na samotný track, dávame do pozornosti Glebov jediný bratislavský koncert v tomto roku, ktorý sa bude konať v októbri. 

Domov
Zdieľať
Diskusia