Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2018, 18:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Brankár NHL inkasoval kuriózny gól, na ktorý nezabudne do konca života. Jeho autor ani nepotreboval trafiť bránu

ŠPORT NHL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kanadský hokejový brankár Cam Ward nebude spomínať na tento zápas s Arizonou v dobrom, aj keď mal nakoniec víťaznú príchuť.

Základná časť v najprestížnejšej hokejovej lige sa blíži ku koncu, no ešte stále sa rozhoduje o tom, komu sa podarí prebojovať do playoff. Ani v aktuálnej sezóne nechýbalo veľa prekvapení vo výsledkoch, čomu odpovedá aj samotná tabuľka. Okrem nečakaných výsledkov nás dokážu zaskočiť aj udalosti počas zápasov a o jednu bizarnú sa počas poslednej noci postaral kanadský brankár Cam Ward z Caroliny Hurricanes.

Ten inkasoval suverénne najbizarnejší gól vo svojej kariére a zaujímavosťou je, že sa mu to podarilo aj napriek tomu, že "strelec" vlastne ani netrafil bránu. Po nahodení od obrancu Alexa Goligoskeho sa puk odrazil od zadného mantinelu a zasekol sa v brankárovej korčuli, presnejšie do úzkej medzery nad nožom. No a keďže Ward stratil puk z dohľadu, intuitívne sa vrátil do vlastnej bránky. Práve vtedy zaviedol puk za bránkovú čiaru a rozhodca sa síce ešte šiel poradiť s kolegom pri kamere, no v podstate nebolo o čom. 

Aj napriek nešťastnému gólu sa Caroline podarilo zvíťaziť nad Arizonou tesne 6:5, vďaka čomu stále živí šancu na postup do playoff a Ward nemusí mať výčitky, že jeho chyba mala obrovské následky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia