Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2018, 12:41
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Pôvabné kamarátky Mila Kunis a Kate McKinnon sa v bláznivej komédii na štýl bondoviek zapletú do sveta a nájomných zabijakov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Komédia The Spy Who Dumped Me má potenciál byť slušnou zábavou. Podarí sa?

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) sú najlepšie priateľky a žijú si celkom pokojným životom. Proti svojej vôli sa však nechajú zatiahnuť do medzinárodnej konšpirácie. Audreyin bývalý priateľ je totiž špión v službách CIA a po krku mu ide skupina po zuby ozbrojených zabijakov.

 

Kamarátky tak musia prísť na spôsob, ako neprísť o život a len tak mimochodom zachrániť svet. Komédia The Spy Who Dumped Me už svojím názvom ukazuje, že tentokrát si tvorcovia budú uťahovať najmä z klišé bondoviek.

Okrem Kunis a McKinnon uvidíme aj Sama Heughana, Justina Therouxa či Gillian Anderson. Režíruje Susanna Fogel. Snímka vtrhne do amerických kín 3. augusta (srpen) 2018. Podľa traileru sme trochu skeptickí, ale ústredné ženské duo je sympatické, tak snáď aj film dopadne dobre a nebude to nuda.

Domov
Zdieľať
Diskusia