Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2018, 16:54
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Vietnamská letecká linka je plná polonahých dievčat. Letušky v bikinách už budú obsluhovať aj lietadlá do Indie

ZAUJÍMAVOSTI LIETADLO VIETNAM
Uložiť Uložené

VietJet Air má naozaj zaujímavú marketingovú stratégiu.

V posledných rokoch sú čoraz populárnejšie lowcostové letecké spoločnosti, ktoré ponúkajú spoj do inej krajiny len za niekoľko desiatok eur. Spomedzi konkurencie sa každá z nich snaží zaujať čo najnižšími cenami a pridanými drobnými hodnotami, no vietnamská spoločnosť sa na to pozrela z úplne iného hľadiska. Cestujúcim občas v rámci marketingových aktivít spríjemňujú let polonahé letušky, spoločnosť VietJet Air sa však rozširuje už aj do Indie a na tomto lete sa letušky v bikinách stanú pravidelnosťou.

Plán spojiť Indiu s Vietnamom oznámila zakladateľka Nguyen Thi Phuong Thao na 45. výročí vzájomných diplomatických vzťahov a lety z Naí Dillí do Hočiminovho mesta sa už v lete stanú realitou. Využívanie ženského tela však tejto spoločnosti ani náhodou nie je cudzie a letušky v bikinách tvoria najdôležitejšiu súčasť ich marketingovej komunikácie. Nechýba pritom ani kalendár s polonahými zamestnankyňami.

Domov
Zdieľať
Diskusia