Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2018, 1:53
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Benicio Del Toro sa nebojí ušpiniť sa celý od krvi. Vo výbornom traileri pre Sicario 2 znova vraždí ako krutý nájomný zabijak

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pokračovanie drsného thrilleru vnadí na ešte temnejší zážitok (ak je to vôbec možné). Natešenosť je veľká!

Pokračovanie vynikajúceho thrilleru Sicario pôvodne nieslo názov Soldado. Tvorcovia sa ho však rozhodli premenovať, takže do kín vyrazí pod názvom Sicario 2: Day of the Soldado.

Do hlavných úloh sa vrátia Benicio Del Toro a Josh Brolin. O scenár sa opäť postaral geniálny Taylor Sheridan (Wind River) a po Denisovi Villeneuevovi prevezme režisérske žezlo Stefano Sollima (Gomorra).

Drogové kartely sa pokúšajú cez mexicko-americké hranice pašovať nebezpečných teroristov, a preto sa do akcie musí vložiť aj americká tajná služba na čele s Graverom (Brolin).

Na pomoc mu príde aj charizmatický Alejandro (Del Toro), ktorý je stále poháňaný osobnou pomstou voči vodcom drogových kartelov. V očakávanom pokračovaní však bude čeliť morálnej dileme.

Okrem vyššie zmienených hercov sa dočkáme aj Catherine Keener, Matthewa Modinea, Jeffreyho Donovana či Isabely Moner. Do slovenských kín snímka zavíta 28. júna (červen) 2018. Nižšie si môžete vychutnať nový trailer.

Po 2. traileri až takí nadšení nie sme. Sequel nevyzerá až tak originálne ako prvý diel a aj zápletku okolo ochraňovania detského svedka, lebo brutálny nájomný zabijak má nejaké morálne hodnoty, sme už videli stokrát. Ostáva dúfať, že si to Solima postrážil a pokúsi sa vyrovnať Villeneuvovmu opus magnum.

Domov
Zdieľať
Diskusia