Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2018, 17:37
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Infinity War pravdepodobne ukáže hneď dve gigantické akčné scény, ktoré hravo prekonajú letisko z Civil War. A ukáže sa aj Peter Dinklage!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bratia Russovci, ktorí Avengers 3 a 4 režírujú, prezradili zaujímavé novinky ohľadom akčných scén.

Letisková scéna v Civil War bola dobre natočená, aj keď sa jej pár logických nezrovnalostí dalo vytknúť. Nepredpokladáme, že s väčším počtom postáv a možností to bude inak, no minimálne to bude epickejšie. To nám potvrdili aj bratia Russovci, ktorí obe Avengers snímky režírujú. 

Naznačujú, že vo filme nebude len jedna obrovská bitka. Skôr to vyzerá tak, že komiksový stret storočia, v ktorom sa Thanosovi postaví celé MCU, si schovávajú do finále Avengers 4. V Infinity War, a teda Avengers 3, uvidíme s Thanosom bez plnej sily (predpokladáme, že ani v jednom zo súbojov nebude mať poruke všetky Infinity Stones) bojovať hneď dve skupinky.

A vidíme to aj v traileroch, kedy si na neho vyšliapol ako Iron Man (ktorý to následne asi oľutuje), tak Captain America vo Wakande, kedy sa snaží zadržať jeho pästný útok, čo Thanosa minimálne prekvapilo. Je možné, že sa dočkáme niečoho podobného ako v komiksoch.

Zdá sa, že Avengers nebudú v Infinity War úplne pokope. Nakoniec, množstvo postáv z boja o Wakandu chýba. Je pochopiteľné, že si Russovci chcú nechať veľké finále všetkých proti všetkým do štvorky, takže by ste skutočne nemali očakávať, že sa to stane v kinách už v apríli. 

Nepochybne sa však stále dočkáme oveľa grandióznejších bojových scén než v akomkoľvek MCU filme doteraz. 

PS: Potvrdená bola aj účasť Petera Dinklagea (Tyrion z Game of Thrones). Nevieme však, akú rolu dostal.

Domov
Zdieľať
Diskusia